Νέα

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας

Ενημερωτική επίσκεψη για το ΕΣΠΑ στο Νομό Πέλλας

19/2/2010

Επίσκεψη στο Νομό Πέλλας, στο πλαίσιο του προγράμματος συναντήσεων με τους φορείς της Αυτοδιοίκησης Πρώτου και Δευτέρου Βαθμού και τους παραγωγικούς, οικονομικούς και κοινωνικούς φορείς όλων των Νομών της Κεντρικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010, η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μαρία Λιονή.

Η κ. Λιονή θα είναι επικεφαλής κλιμακίου της Περιφέρειας και της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής του ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας 2007 – 2013 (ΕΣΠΑ), που θα ενημερώσουν τους αυτοδιοικητικούς, παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς για τα κοινοτικά προγράμματα, τις δυνατότητες ένταξης, χρηματοδότησης και κατασκευής έργων και την αναδιάρθρωση με στόχο την επίσπευση των διαδικασιών υλοποίησης.

Η κ. Λιονή θα επισκεφτεί τη Νομαρχία Πέλλας στις 10.30 το πρωί για τη σύσκεψη με τους επικεφαλής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, της ΤΕΔΚ και των ΟΤΑ του Νομού και ακολούθως θα συναντηθεί με τους επικεφαλής των παραγωγικών, οικονομικών και κοινωνικών φορέων του Νομού στην αίθουσα συσκέψεων του Επιμελητηρίου Πέλλας (13.30’).

Επιχειρησιακό πρόγραμμα

ΠΕΠ Μακεδονίας - Θράκης 2007-2013

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 21/3/2013